Betalen - 4youwebshops.nl

Betalen

In de webwinkel kunt u kiezen voor de volgende betalingsmogelijkheden:

Betalingssysteem iDEAL iDEAL is de standaard van ABN AMRO, ASN, ING, Rabobank, SNS Regio bank, Friesland Bank, Fortis en SNS Bank voor betalingen via internet in Nederland. iDEAL sluit aan op uw vertrouwde systemen voor Internet Bankieren. Betalingen met iDEAL zijn gegarandeerd en worden direct afgeschreven van uw rekening. 85% van de Nederlanders die online een bestelling plaatst betaald inmiddels met Ideal. Als u kiest voor Ideal wordt u direct naar de veilige omgeving van uw eigen bank geleidt. Van hieruit kunt u de betaling direct voldoen zoals u dat gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van Ideal is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons binnen gekomen is gaan wij direct over tot levering van uw product.

Met IDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. De betaling geschiedt in uw vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank (en daarmee net zo veilig als internet bankieren. Meer informatie over iDEAL vindt u op https://www.iDEAL.nl

Vooruit betalen via bankoverschrijving U kunt er ook voor kiezen het bedrag zelf over te maken via uw eigen bank.  Vermeld dan wel uw ordernummer!. Ordernummer kwijt, dan kunt u deze terugvinden als u bent ingelogd, bij ‘recente orders’. Na ontvangst van de betaling zal uw bestelling worden verzonden. Bankgegevens staan bij ‘contact’ vermeld.


Het is mogelijk om uw bestelling onder rembours te laten verzenden. Dit betekent dat u het totale factuurbedrag direct bij aflevering van uw goederen contant aan de bezorger voldoet. Voor een rembourszending brengen wij € 9,15 euro in rekening. Dit zijn de kosten die PostNL hiervoor rekent. Dit bedrag wordt boven op de normale verzendkosten berekend. Voor een rembourszending dient u contatct op te nemen.

Op rekening Ook betalen via factuur is mogelijk. Neem hierover contact op info@4youwebshops.nl. Facturen dient u binnen 14 dagen te betalen.