Herroepen & retourneren. - 4youwebshops.nl

Herroepen & retourneren.

U hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U hebt na annulering nogmaals 14 dagen om artikel(en) te retourneren (mits in originele, verpakte en onbeschadigde staat, zie overige opmerkingen). U ontvangt dan z.s.m. het aankoopbedrag terug (= aankoopbedrag artikel(en) + verzendkosten (heenzending). Enkel de kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening. Hebt u meerdere zendingen ontvangen, dan gaat de bedenktijd in na ontvangst van de laatste zending. Om het proces in goede banen te leiden is onderstaande procedure opgesteld. Wanneer u deze correct volgt, garanderen wij spoedige afhandeling. Deze is als volgt:

Stuur ons een e-mail.
Neem binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling via info@4youwebshops.nl contact met ons op. Zet in de onderwerp regel "retourmelding". Vermeld vervolgens de volgende zaken:
- Adresgegevens
- Factuurnummer (uw factuur hebt u via e-mail ontvangen)
- Het IBAN-nummer waarop u het aankoopbedrag retour wilt ontvangen
- Reden van retour (optioneel) 

Na de bevestiging van ons stuurt u uw bestelling binnen 7 dagen naar ons terug. U wordt geinformeerd over het adres.

Aankoopbedrag retour.
U ontvangt het aankoopbedrag retour op het opgegeven IBAN-nummer (Paypal: op uw Paypal-account). Zodra wij de goederen in goede orde hebben ontvangen, ontvangt u binnen enkele werkdagen hiervan de bevestiging. Vervolgens zullen wij het door u betaalde aankoopbedrag + verzendkosten voor de heenzending zo spoedig mogelijk terugstorten, doch uiterlijk binnen 7 dagen.

Let op: PAYPAL-betalers.
U betaalde via Paypal? Dan ontvangt u het bedrag retour op uw Paypal-account en niet uw IBAN. Wilt u het bedrag liever op uw IBAN hebben, dient u zelf de overschrijving van uw Paypal-account naar uw IBAN te regelen (dit is eenvoudig, gratis en duurt ca. 2 werkdagen). Wij zullen u per e-mail op de hoogte houden van de status van het retourproces, zodat u precies weet wat en wanneer u e.e.a. kan verwachten. 

Voor de goede orde.
Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat 4youwebshops.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

Acceptatie retourgoederen.
Artikelen worden alleen retour geaccepteerd als deze in de originele staat en verpakking wordt teruggestuurd. Daarom adviseren wij u om te allen tijde de geleverde toebehoren te bewaren.

Beschadiging.
Indien producten beschadigd bij u aankomen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Dan maken we een afspraak over het omruilen van het artikel of het terugbetalen van het betreffende bedrag. Extra verzendkosten zijn in dit geval voor rekening van 4youwebshops.nl.

Ruilen.
Indien u producten wilt ruilen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen, zodat we een afspraak kunnen maken. De extra verzendkosten zijn voor eigen rekening.