Levering en levertijd - 4youwebshops.nl

Levering en levertijd

Wie bezorgt mijn pakket ?

Na ontvangst van uw betaling verzenden wij uw bestelling via PostNL, DPD of DHL. Wij werken meestal met PostNL en DHL. Bij DHL geldt maandag NIET als werkdag. PostNL en DHL streven ernaar het aan u verzonden pakket binnen de aangegeven levertijd te bezorgen. Uw order moet dan wel voor 15.00 uur bij ons binnen zijn (anders moet u rekenen op een dag extra levertijd). 

Levering en levertijd.

Bestellingen worden binnen vijf werkdagen bezorgd. Horecakleding kan, indien op voorraad binnen 24 of 48 uur worden geleverd. Bestelt u ’s avonds of in het weekend dan duurt het doorgaans een extra werkdag voordat wij uw bestelling kunnen verzenden. Er zijn soms omstandigheden waarbij een levertijd binnen 5 werkdagen niet mogelijk is. Mocht dit het geval zijn dan zullen wij direct contact met u opnemen.    

Levering met PostNL.
Bedrijfskleding4you.nl kan uw bestelling aan huis of elk ander adres bezorgen. Dit geldt zowel voor Nederland als België. Zij leveren uw bestelling zo snel als mogelijk bij u thuis af. Niet thuis wat nu……. Als u niet thuis bent, laat uw PostNL chauffeur een 'Niet Thuis Bericht' bij u achter. U ontvangt dit bericht op het moment dat de pakketzending niet afgeleverd kan worden. U kunt via de website van PostNL een afspraak maken voor een gratis tweede levering of u kiest uit één van de andere opties die PostNL u biedt.


Levering per pakketdienst
Levering via pakketdienst zal op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur plaatsvinden. U dient voor ontvangst te tekenen. Het is mogelijk dat u om een legitimatie wordt gevraagd. Mocht u niet aanwezig zijn ten tijde van de bezorging, dan wordt het pakket op de volgende werkdag opnieuw bij u aangeboden. Indien u dan wederom niet aanwezig bent neem dan met de pakketdienst of 4youwebshops.nl contact op. In overleg met u wordt dan een nieuwe bezorgafspraak gemaakt.
Wilt u niet dat de postbode het pakket aflevert bij de buren? Vermeld dan "alléén huisadres" als notitie bij uw bestelling. Men levert het dan niet af bij de directe buren wanneer u niet thuis bent. 

Tweede bezorging. Als afgeven bij de buren niet lukt of wanneer u liever niet hebt dat de postbode het pakket bij de buren afgeeft, probeert men het op een later tijdstip een tweede keer. 


Afhalen op een Postkantoor. Als aflevering van het pakket uiteindelijk niet mogelijk is, kunt u de zending binnen 3 weken op het Postkantoor afhalen (PostNL). DHL verzoekt u naar een van hun depots te komen voor afhalen.

Verzendkosten De verzendkosten in Nederland zijn: € 7,50 excl. BTW. De verzendkosten in België zijn: € 12,50 excl. BTW. Overige landen kosten op aanvraag.


Transport risico.
4youwebshops.nl is verantwoordelijk voor uw bestelling tot dat u deze in ontvangst heeft genomen en in uw bezit is. Ook transportschade valt hieronder. Het is van belang dat u beschadigde pakketten niet accepteert en mee teruggeeft aan de transportdienst.