Assortiment sjef's leren schorten en sloven sjef's leren products - 4youwebshops.nl

SJEF'S leren products

                                                                       Afbeeldingsresultaat voor sjef's products

Schorten en sloven dienen ter bescherming van uw kleding. Daarnaast is het dragen van schorten en sloven hygiënisch en representatief. SJEF'S leren schorten en sloven zijn sterk en kunnen worden gedragen door werknemers in de horeca. Ook particulieren kunnen thuis de BBQ schorten dragen, ter bescherming en met een kenmerkende uitstraling. SJEF'S lederen kleding is volledig met de hand gemaakt en met de grootste zorg gecreëerd.


Voordelen van lederen schorten, BBQ schorten en sloven zijn o.a.:
* Onderscheid ten aanzien van de concurantie.
* Een gunstige investering in uw werkkleding.
* Leer heeft een trendy en stijlvolle uitstraling.
* Leer krijgt in gebruik meer karakter.
* Vormt zich naar het lichaam.
* Hittebestendig.

SJEF'S producten worden vervaardigd door bedrijven die de BSCI (Business Social Compliance Initiative) normen hanteren. Deze normen hebben tot doel de arbeidsomstandigheden te verbeteren, waarbij te denken valt aan: het recht op het vormen van een vakbond, veilige werkomstandigheden en geen dwang- en kinderarbeid.
Daarom produceren wij onze lederen schorten, BBQ schorten en sloven met enthousiasme en passie in samenwerking met onze klanten, zodat de kwaliteit van SJEF'S producten kan worden gegarandeerd.                                        


Daarom leer.
Leer is niet gemaakt, het is zo gegroeid. Een natuurproduct dus, met al haar eigenschappen en nuances. Net als alle andere natuurproducten wordt leer door de jaren heen steeds mooier. Er ontstaan plooien en kleurverschillen en het verandert continu van uiterlijk. Die constante metamorfose onderstreept keer op keer het natuurlijke karakter.